vad är det här?

hejhejhej idag kommer jag med ett litet tråkigt inlägg men det är såhär att jag läste just att någon kastade sina katter i en å för att han sa att dom hade blivit för gamla så det gick inte att sälja dom??  alltså va lever vi egentligen i för sjukt land? förstår ni hur sjukt det låter? djur ska ses som familjemedlemmar och inte som vandringsbokaler då kan man ju undra om mannen som gjorde det här skulle kasta sina barn i sjön också när dom blev för gamla? jag tycker så synd om dessa katter då det inte gick att rädda livet på dom så innan ni köper djur fundera om du verkligen har tid och pengar till djuret. nu börjar sommaren och det betyder att många köper katter för att sen bara lämna dom i någon stuga att svälta för att dom tycker att det är ju ett roligt djur att ha på sommaren men sen när sommaren kommer så har dom tydligen inte längre tid för katten. förra sommaren hittade över 1000 katter övergivna vid stugor där dom satt och väntade på sin ägare som dom älskade över hela sitt hjärta som sedan åkte och övergav dom. jätte rörigt inlägg men kände bara att jag var tvungen att skriva av mig

......

hannah

About hannah

jag heter Hannah en glad och sprallig tjej som lever tsm med min häst waitng on a friend (valter) han tävlar i trav och ibland hoppar vi också :) vi håller också på med frihetsdressyr och trickträning vilket vi tycker är väldigt roligt båda två

One thought on “vad är det här?

  1. :(

    Fyf*n vad sjukt.
    Själv sö köper jag bara katter från hitta katten så hsr just nu 8 katter som har blivit övergivna. Sjukt bra inlägg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>