shema

valtter

förlåt för dålig uppdatering men har verkligen inte kommit på vad jag ska skriva.

igår följde min kompis med till stallet och hon red valter. Det gick jätte bra och dom tränade på bommar och volter och lite sånt där. Valter har äntligen kommit på att han ska lyft på benen över bommarna haha. Men just nu är jag typ maga stressad över tävlingen i skellefteå den femte han har varit fin när han har varit på banan vilket är väldigt roligt. Det är auto start i skellefteå och valter brukar gilla det så känns som det faktist kan gå bra.

shemat för veckan har jag tänkt något sånt här.

måndag:uteritt

tisdag: löshoppning 

onsdag: min kompis rider 

torsdag: tääävling 

fredag: skritt på lång tygel i skogen 

lördag: promenad för hand

söndag: vilodag 

har tänkt att jag varje vecka ska skriva upp ett shema och sen varje dag skriva hur det har gått och lite sånt.

hannah

About hannah

jag heter Hannah en glad och sprallig tjej som lever tsm med min häst waitng on a friend (valter) han tävlar i trav och ibland hoppar vi också :) vi håller också på med frihetsdressyr och trickträning vilket vi tycker är väldigt roligt båda två

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>