vill ha

610564-10-12200-upp-fra-01(1) för 430921-25-14100-upp-fra-01

har tittat på lite saker på hööks som jag kanske ska köpa till valter för det är ju alltid roligt att ha nya grejer liksom haha! nejmen tror jag ska åka och handla nya bakskydd till honom snart då han inte kan ha dom som vi har nu men har inte hittat några än som jag tycker verkar bra för honom men om ni vet några bra bakskydd kan ni väll kommentera? blev inte att jag åkte till stallet idag för hade sån huvudvärk så skulle nog bara trilla av hästen men imorgon ska jag dit så ska nog fota och rida ut i skogen och liiiiite sånt

hannah

About hannah

jag heter Hannah en glad och sprallig tjej som lever tsm med min häst waitng on a friend (valter) han tävlar i trav och ibland hoppar vi också :) vi håller också på med frihetsdressyr och trickträning vilket vi tycker är väldigt roligt båda två

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>